Cautare

4739 de rezultate pentru "carrefour constanta" (8.29 secunde)
Evenimentul, organizat de Radio Romania - Centrul Cultural Media si Radio Romania Constanta, s-a desfasurat in intervalul 14 - 18 august, in premiera in Constanta, in incinta pavilionului expozitional din vecinatatea City Park Mall. ... Premiile Targului Gaudeamus Constanta 2014 au fost decernate astfel:
Cu toate ca in ultimii ani municipiul Constanta a fost impanzit de centre comerciale de tip mall, specialistii in piata imobiliara din Romania apreciaza ca in perioada urmatoare isi vor mai face aparitia si alte spatii comerciale de mari dimensiuni, din aceeasi categorie, in cel mai mare oras romanesc de la malul Marii Negre.
Cine a gustat specialitatile turcesti nu va uita niciodata combinatia excelenta a gusturilor. Vino in magazinele Carrefour, intre 6 si 12 noiembrie 2014, sa te rasfeti cu deliciile preferate turcesti!
Iata unul dintre cele mai ieftine modele romanesti Tabletele incep din ce in ce mai mult sa inlocuiasca utilitatea unui laptop, iar preturile sunt foarte accesibile, mai ales cele ale dispozitivelor romanesti scrie economica.net • 199 de lei Oferta Carrefour:
Bucurestenii pot beneficia de acces gratuit la internet in hipermarket-urile Carrefour Orhideea si Auchan Titan, in Magazinul Unirea, in zona FunLand de la etajul 4, in campusuri studentesti precum Universitatea Romano-Americana, in "Lounge", Facultatea de Automatica, Complexul Leu - Facultatea de Electronica si Telecomunicatii si Academia de Studii Economice, Lacul Tei, Strandul Moghioros, Aeroportul Henri Coanda si in zona Universitatii.
Spre exemplu, Carrefour Romania se asteapta la cresteri cu aproximativ 50% a vanzarilor per ansamblu in aceasta perioada, dupa cum ne-a precizat Andreea Mihai, director de marketing al companiei de retail.
Loteria Romana anunta, la mijlocul lunii aprilie, incheierea unui parteneriat cu retailerul Carrefour Romania, prin care isi va comercializa produsele in toate hipermarketurile retelei.
Reteaua numara in prezent sapte unitati, in Bucuresti Mall, Carrefour Feeria, Baneasa Shopping City, Bucharest City Hotel, Eurotower, AFI Palace, toate in capitala si Carrefour Pitesti.
Prima etapa a proiectului, parcul de retail, cu o suprafata de 53.000 de metri patrati, a fost inaugurata in aceasta toamna, odata cu deschiderea primului magazin Leroy Merlin din Romania si a hipermarketului Carrefour.
Compania a identificat formula de modernizare a centrului comercial, care implica pastrarea galeriei comerciale din fata Carrefour si mizeaza pe extinderea celeilalte laturi, insa cel mai probabil inca nu a primit autorizatia de construire.
Pana in acest an, in Calarasi nu si-au facut aparitia nici Carrefour, nici McDonald's. Iata ca acum terenul este disponibil, in plin centru al orasului Calarasi!
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Ultimele date partiale, oferite, in cursul zilei de ieri, de catre Biroul Electoral Judetean Constanta, au indicat ca Traian Basescu a fost preferat de 41,91% dintre constantenii prezenti la urne, iar Adrian Nastase de 35,14% dintre constanteni.
In cursul zilei de ieri, la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Constanta a fost programata intrunirea unui Consiliu de Autorizare Tehnica, consiliu la care au participat atat reprezentantii APM, cat si ai Regiei Autonome Judetene de Apa, ai Prefecturii judetului, Consiliului Judetean si nu numai.
Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia: ... Daca - sustine candidatul PSD - lucrurile facute la Constanta sunt bune, nu exista nici o problema ca ele sa fie "importate" si la Mangalia.
Poate parea hazardat, dar castigator al alegerilor locale din acest an din Constanta este... ... In ciuda victoriilor neasteptat de categorice repurtate de PSD la Primaria Constanta si la presedintia Consiliului Judetean, laurii social-democrati se opresc aici.
Partidul Democrat - Organizatia Constanta a discutat in cursul zilei de duminica, 20 februarie a.c., despre persoanele pe care le va propune pentru ocuparea functiilor de directori, respectiv directori adjuncti in cadrul anumitor servicii deconcentrate, regii autonome nationale si societati cu reprezentare in teritoriu.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constanta”, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
Vizita efectuata ieri de Jonathan Scheele in judetul Constanta a constituit prilejul manifestarii publice a unui diferend existent intre seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, respectiv Radu stefan Mazare, primarul Constantei, cu privire la motivele care au condus la sistarea finantarii si a executiei proiectului Pavilionului Expozitional.
Proaspat intors de la intalnirea Ligii Alesilor Locali ai PNL, consilierul judetean Victor Manea este mai convins ca niciodata ca un oras precum Constanta trebuie sa aiba parte de "o gandire rationala in ceea ce priveste cheltuirea banilor".
google-analytics.com